Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Корнієнко спростовує чутки про «афери з кредитами»

В минулому номері «ЗЛ» з посиланням на ІА «Галка» повідомляла про «банківські афери» з неповерненням кредитів одного з кандидатів у мери Івано-Франківська від партії «Народний контроль» Андрія Корнієнка та до нього наближених осіб, щодо яких нині йде слухання у міському суді.

Подаємо нижче коментар Андрія Корнієнка ІА Stanislavske.tv з цього приводу:
«…Перебуваючи закордоном разом зі своєю родиною, ми користувалися власними платіжними картками одного із комерційних банків, як це робить все прогресивне людство, в магазинах, готелях, банкоматах тощо. Після повернення в Україну, банк заднім числом здійснив перерахунок і, на моє глибоке переконання, неправомірно донарахував зайві комісії та курсові різниці з явним порушенням українського та міжнародного законодавства. Будучи за освітою економістом та юристом, я чітко розумію свої права та можливості їх захисту. Саме тому, я і моя родина оскаржили неправомірні дії працівників банку, що і являється наразі предметом судового розгляду в Івано-Франківському міському суді. Все! Ніякої сенсації, корупції, афери чи будь-якої іншої скандальної інформації тут немає і шукати даремно.

Жодних комерційних кредитів ні в мене, ні в моїх родичів не було і немає. Як відповідно і боргів по них. Особа, згадана в статті на прізвище Корнієнко О. П. мені не знайома. Думаю, що це просто однофамілець. Про рівень блюзнірства та брехні псевдожурналістів, які написали дану статтю, можете судити самі. Це прості, банальні брехуни, які відчувають завершення свого гнилого п’ятирічного управління містом і намагаються облити брудом всіх, хто доносить до людей правду про їхню бездарну чи навіть кримінальну діяльність…»

Редакція

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності