Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Коронавірусну істерію різко критикує новий радник з медицини Білого дому, – Трамп готує викриття афери століття?

Білий дім і президент Дональд Трамп оголосили, що доктор Атлас приєднається до Адміністрації в якості радника по COVID-19. Він так швидко здобув вплив, що навіть допомагає підготувати президента в Овальному кабінеті до недавно відновлених брифінгів і вносить пропозиції у вступне слово Трампа. Доктор Скотт Атлас застерігає від коронавірусної істерики, наполягає на відкритті шкіл та спортивних клубів і заперечує необхідність “ширшого тестування”, щоб викорінити вірус.

Дональд Трамп і Скотт Атлас (Scott Atlas), доктор медицини, коментатор та радник з питань охорони здоров’я

Про це пише американське видання Politico і зауважує, що Атлас часто ставить питання або сперечається з іншими посадовими особами адміністрації з приводу даних про поширення вірусу або ефективності вимог уряду носити маски. Politico називає його “анти-Фаучі” та підкреслює, що у нього нема досвіду в області інфекційних захворювань або епідеміології.

Але проте він є лікарем і доктором медицини. На відміну від Білла Гейтса, у якого взагалі нема медичної освіти, але це не заважає Гейтсу займатися тим, чим він останніми роками займається.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось що у своїй колонці на сайті інституту “За мир і процвітання” написав Рон Пол, американський політик, конгресмен від Республіканської партії, лікар:

“Здається, зараз небагато добрих новин. Люди все ще панікують від коронавірусу, уряди все ще топчуть громадянські свободи в ім’я боротьби з цим вірусом, економіку відкинули на межу колапсу, – і все це можна записати в історію як одну з найгірших рукотворних катастроф, яку зробили люди, закриваючи країну для боротьби з вірусом простуди.

Ось чому ми вважаємо доброю новиною те, що президент Трамп взяв на роботу у свою команду боротьби з коронавірусом доктора Скотта Атласа. Як повідомляли засоби масової інформації, президент Трамп відмовився від «знаменитого» Ентоні Фаучі на користь Скотта Атласа, колишнього керівника медичного центру нейрорадіології Стенфордського університету.

Нагадаю, Фаучі був тим самим “експертом”, який кілька місяців тому сказав нам, що ми ніколи більше не зможемо тиснути один одному руки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поради, прогнози та оцінки Фаучі виявилися дико помилковими, суперечливими та просто химерними: Не надягайте маску! Ви повинні носити маску. Маски важливі як символи. Одягніть захисні окуляри. Залишайтеся вдома! Церкви повинні бути суворо обмежені, але марші «Black Lives Matter» та зустрічі з незнайомцями, які зустрілися через Інтернет, – це просто чудово.

Коли Ентоні Фаучі вимагав закрити економіку на невизначений термін, він, здається, насправді розумів, що цей хаос зруйнує економіку та життя людей. Такі люди, як Фаучі та інші, які вимагали локдауну та «залишайся вдома», все ще отримували свої зарплати, так що навіщо піклувалися про когось іншого?

 

Доктор Скотт Атлас – не лише колишній топовий терапевт та адміністратор лікарні. Він – старший співробітник інституту Гувера, і він розумів наслідки політики блокування країни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

22 квітня доктор Атлас написав в «The Hill» опозиційну статтю під назвою «Дані є – припиніть паніку і закінчуйте з тотальною ізоляцією». У статті він виклав п’ять основних тез, які сьогодні такі ж правдиві, як і коли він їх писав:

  • переважній більшості людей не загрожує смерть від Covid;
  • захист людей похилого віку запобігає переповненню лікарень;
  • закриття населення насправді перешкоджає утворенню колективного імунітету, який необхідний для подолання спалаху;
  • люди вмирають через те, що їх не лікують від інших хвороб;
  • ми знаємо, яка частина населення перебуває у зоні ризику, і можемо її захистити.

Уявіть, скільки тисяч життів могли б бути врятованими, якби Адміністрація слухала доктора Атласа ще у квітні. Директор CDC Роберт Редфілд зізнався минулого місяця, що локдаун вбивав більше американців, ніж Ковід. “Спочатку не нашкодь” було викинуто у вікно, було завдано майже пів року неправильної політики, що, можливо, завдало непоправної шкоди країні.

Південна Дакота та Швеція практично нічого не зробили, щоб закрити або обмежити своє населення, і вони насправді справилися краще, ніж закриті штати у США. Вони мали нижчий рівень смертності, їхні лікарні ніколи не мали переповненість пацієнтами з Covid і у них є економіка, до якої можна повернутися.

Ми дуже сподіваємось, що доктор Атлас не буде “модерувати” свої меседжі, щоб догодити чинушам у Вашингтоні. Covid-політика Трампа на сьогодні принесла більше шкоди, ніж користі. Без Фаучі ми нарешті маємо шанс повернутися до правильного напрямку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності