Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Коронована двічі, – лікар з Чернівців повторно захворіла COVID-19

Лікарка-анестезіолог Чернівецької міської лікарні № 1 Анна Рибарчук повторно захворіла на коронавірусну хворобу.

Про це вона сама повідомила у дописі на власній сторінці у Facebook, поінформувавши, що, не зважаючи на хворобу, сподівається за два тижні повернутися до роботи.

Коронована двічі. Саме так, не скромно, почну цей пост!!! Сьогодні сьомий день пневмонії і “по другому колу” позитивного ПЛР-тестування на COVID-19“, – написала медик.

За словами лікарки, вона має єдине пояснення тому, що хвороба виникла вдруге – без антитіл в крові після першого епізоду хвороби вона “вилетіла” знову на роботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

От Вам і легкий перебіг! Не буває легких варіантів, наслідки є завжди …віддалені в часі, але є!!!! Дякую Богу, що добрий до мене і пневмонія не надто агресивна, і не двобічна!!!! Творець мене любить!!!! Дякую, що я інтенсивно лікуюсь вдома, що рідні,друзі, колеги – всі на зв‘язку і поруч!“, – написала вона.

Також лікарка зауважила, що ми всі лише на шляху до подолання пандемії і колективного імунітету, тому треба набратись терпіння і пам‘ятати про уважність і захист самих себе.

Ще рано ходити без якісних масок і респіраторів, тусуватись компаніями і обійматись при зустрічі…рано….!!!“, – застерегла вона.

Ця весна змінила нас, наше уявлення про те, що треба для щастя, розуміння того, які бажані обійми і як хочеться кави (особливо коли ти втратила повністю смак і нюх!). Ця весна стала фатальною для тих, хто втратив рідних, дехто з них і далі пише мені СМС, корить в чомусь, не вірить у втрату… Ця  страшна весна минула. Хай літо буде щасливим!, – додала медик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україні кількість інфікованих коронавірусом перевищила 24 тисячі. З початку епідемії померли 718 пацієнтів з COVID-19, більше 9 тисяч осіб вже одужали.

Коронавірусом заразився 4621 український медик – це майже 20% всіх підтверджених випадків COVID-19.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності