Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Кошти на пільговий проїзд залізницею має шукати місцева влада – Балчун

У 2017 році субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на компенсацію за пільговий проїзд залізничним транспортом не передбачені, тому місцевій владі доведеться виділяти кошти самостійно.

Про це у Фейсбуці написав голова правління Укрзалізниці Войцех Балчун.

«Підрахували — просльозились… Цього року субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на компенсацію за пільговий проїзд залізничним транспортом не передбачені… Місцевій владі доведеться виділяти кошти самостійно», — зазначив Балчун.

При цьому очільник Укрзалізниці висловив сумнів, що ситуація на цьому напрямку покращиться.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Чекаємо повторення ситуації з подібним рівнем відшкодування за перевезення пільгових пасажирів. Ці гроші ой як стали б у пригоді Укрзалізниці», — наголосив Балчун.Як повідомлялося, Укрзалізниця звернулася до керівництва держави з проханням законодавчо врегулювати відшкодування коштів національному перевізнику за пільговий проїзд пасажирів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності