Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КОСІВЧАНИ відправили СОЛОВ’Я доПОМАГАТИ Шевченку «РЕМОНТУВАТИ» НАБЕРЕЖНУ?..

У Косівському районі голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук агітував за кандидата у народні депутати від Блоку Петра Порошенка. Через невдоволення місцевих жителів кандидату довелося покинути зустріч.

Минулого тижня Олег Гончарук побував у Косівському районі. Як розповів один з учасників, на зустріч з головою ОДА зібрали близько п’ятсот людей, повідомляє Стик.

«У залі знаходиться мій друг Юрій Соловей, який готовий допомогти Косівщині, відремонтувати дороги…» , – заявив у своїй полум’яній промові Гончарук.

Після цього зал вибухнув. Місцеві люди обурилися, що екс-кандидат на посаду міського голови Юрій Соловей, нічого не зробивши у рідному місті, розкидається такими обіцянками.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Нехай їде у Франківськ дороги ремонтувати!», – викрикнули з залу, натякаючи на ремонт вулиці Набережної, який нещодавно розпочали за бюджетні кошти, попри що це не завадило іншому висуванцю від Блоку Петра Порошенка рекламувати на цьому своє ім’я…

Щоб погасити невдоволення, Юрію Солов’ю довелося покинути зустріч.

За матеріалами: Коломийські Вісти

АНУШКЕВИЧУС: ДОКИ МОЖНА СПЕКУЛЮВАТИ НА РЕМОНТІ НАБЕРЕЖНОЇ?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міський голова Віктор Анушкевичус не розуміє, чому на ремонті вулиці Набережної, який здійснюється за бюджетні кошти, піариться кандидат у народні депутати Олександр Шевченко?

Про це він заявив під час позачергового пленарного засідання міської ради наприкінці минулого тижня.

«Там жодної копійки жодного інвестора – це кошти громади, державні кошти. По Шевченку я не хочу говорити – всім Бог суддя. Це була можливість щоби… ну вибори 26 жовтня», – сказав мер.

Однак майже одразу міський голова продовжив тему:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Роботи мали розпочатися ще півтори місяці назад. Але структура, на яку має вплив Шевченко, не погодилася з результатом тендеру, і пішло і поїхало».

Також мер нагадав депутатам ради та усім присутнім про коментар громадянської мережі «ОПОРА», яка в ситуації щодо ремонту Набережної побачила ознаки застосування адмінресурсу.

«За державні кошти отримати тендер, правдами-неправдами долучитися до цього, а потім заробляти гроші, на цьому робити ще паір – моя думка – неправильно це все», – підсумував Анушкевичус.

Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності