Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

КОВБОЙ-ПОРОШЕНКО

Минулого четверга користувачі соцмереж посміялися над президентом України Петром Порошенком, який відправився зустрічати американську техніку в Бориспіль, надівши польову форму і прихопивши пістолет (на фото він у кобурі на правій нозі). У коментарях до новин люди нарікали, що президент похапцем залишив удома каску, бронежилет і автомат. Але якщо вдуматися, в носінні верховним головнокомандувачем військової форми немає нічого смішного, а деякі світові лідери зі зброєю виглядають досить переконливо. Що ж не так з українським президентом і чому він виглядав не загрозливо, а скоріше безглуздо?

2015-04-02_100053Мабуть тому, що складається враження, буцімто Порошенко передивися у дитинстві ковбойських фільмів з Кліном Іствудом або у молодості неодноразово бачив себе на місці Сільвестра Сталоне (вихідця із родини єврейських емігрантів з Одеси) у культовому бойовику «Рембо»…

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності