Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

KOZAK успішно пройшов випробування

Готується до серійного виробництва новий броньовик з робочою назвою КOZAK 2014 від українського виробника.

Збройні сили, Нац­гвардія і Прикордонна служба на полігоні в Нових Петрівцях проводили випробування останньої версії прототипу перед серійним випуском.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Арсен Аваков.

«Повністю українська інженерія, у партнерстві з італійським IVECO. Поки дві версії лінійки бронемашин. В роботі більше. Машини пройшли тест драйв. У завершенні випробувань були розстріляні з 50-ти метрів автоматом 5.45, 7.62, кулеметом, свд.. Захист тримає – броня та скло!» – пише Аваков.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він також пише, що генерали і бійці склали перелік зауважень і доповнень до останнього прототипу.
«В середу будемо говорити про замовлення першої тестової серійної партії для серійного виробництва та випробувань у військах в бойових умовах – і приймемо рішення про велике замовлення в чотирьох варіантах модифікацій і типорозмірів з різним набором озброєння і компонування захисту», – каже Аваков.

Повідомлення закінчується закликом пропонувати свої назви для нової машини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності