Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КОЗАЦЬКИЙ «КУРІНЬ» ГАВРИЛЮКА НА ЛИПСЬКІЙ

Виявилося, що у «козака з Євромайдану» Михайла Гаврилюка є громадська організація «Козацька звитяга» з офісом на Липках, в центральному і престижному районі Києва. Оренда ж такого приміщення за підрахунками обходиться нардепу недешево – приблизно у 8 разів більше ніж він заробляє.

Про елітних квадратних метрах в старовинному будинку по вул. Липській, 16, проговорилася 22 річна нова дружина нардепа на своїй сторінці, коли виправдовувалася, чому вони з чоловіком запросили журналістів на прес-конференцію з приводу весілля в розкішний особняк урядового кварталу з мармуровими підлогами і золотими вензелями.

Так ось на сьогодні невеликий офіс в районі вулиць Шовковичної, Інститутськоїі і Лютеранської (біля АП та ВР) на три кабінети загальною площею в 100 кв.м обходиться в 55 тис. грн. (від 500 грн за м2 без компослуг). При цьому дохід Михайла Гаврилюка за минулий рік, згідно його декларації, склав всього 80 тис. грн.

Цікавим є ще й той факт, що на сайті благодійного фонду політика вказано куди більш скромний фактична адреса організації в передмісті столиці, а саме в містечку Васильків, що в 40 км від Києва.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності