Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Країна з найдешевшою іпотекою

В Європі найнижчу фіксовану ставку по іпотечному кредитуванню пропонує Швейцарія. На даний момент середній показник становить 1,75%.Для порівняння, в Німеччині кредит на купівлю нерухомості терміном на 15 років можна отримати під 1,9% річних, а в Данії – близько 3%, підрахували фахівці порталу ЕЕ24.

У Фінляндії більшість банків можуть запропонувати іпотеку за фіксованою ставкою 1,83%, у Люксембурзі – близько 2%.В Швейцарії іпотека зазвичай видається на невеликий термін – 10 років. Сума кредиту може досягати 80% від вартості об’єкта нерухомості. Фінські банки охоче видають кредити на 75% вартості житла, проте в деяких випадках можлива 100%-ва іпотека на термін до 25 років.У Люксембурзі можна отримати іпотеку на термін до 30 років на 80% від вартості об’єкта нерухомості.

Найбільш вигідні умови іпотечного кредитування доступні громадянам цих країн. Втім, іноземці теж можуть оформити іпотеку в таких державах, як Німеччина, Іспанія, Франція і Великобританія.В Україні ставка за іпотечними кредитами перевищує 20%.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності