Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Краса незбагненна

2013-11-29_145800На минулому тижні місто Івано-Франківськ одночасно сколихнули одразу дві культурні події – презентація книги віршів Ольги Озарко «Яка краса незбагненна» та виставки художника Романа Бончука. Власне ці події безпосередньо пов’язані одна з одною, оскільки картини, що експонуються, і є ілюстраціями до поетичної збірки. Це як поезія, лише фарбами…
Виставка полотен із серії «Яка краса незбагненна», являє собою суміш із ніжності, романтизму, диких емоцій, пристрасті та крику душі. Яскраві фарби на темному фоні створюють відчуття свята, що просто наповнює серце дивовижним світлим настроєм.  Полотна не лише виграють всіма барвами веселки, а просто звучать у повітрі дивними акордами серед галерейних стін.
В одних малюнках вбачаються ніжні обійми вітру з гіллям, поцілунки ягід калини краплинами роси, побачення ранкового сонця із свіжим снігом. А в інших – несамовита енергія, що йде від полотен Романа Бончука, створює у людському мозку дивні ілюзії: наче з полотен на глядачів вивергається вулкан почуттів,  виливається лава нестримних емоцій, обсипає попелом довкола усе те, що є несуттєвим і незначним, те , що не несе у собі любові. А потім – великий вибух усередині, що породжує таке дивне й благословенне життя.

Вікторія Біла

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності