Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КРАЩЕ «АШАН» НІЖ «АМСТОР»

Компанія «Ашан Україна», що входить до складу французької Auchan Group, оголосила про відкриття до кінця 2015 року другого магазину мережі у Львові. Новий «Ашан» буде суттєво менший за гіпермаркет у Сокільниках (по вул. Стрийській) і розташується у ТЦ «Уніцентр» на вул. Володимира Великого, 58.

«Ми також оголошуємо про відкриття свого другого магазину у Львові у кінці 2015 року. Площа магазину буде меншою за 5000 м², це новий формат для Ашан Україна. Магазин буде оточений торговою галереєю, якою керуватиме компанія Іммошан Україна», – сказано, зокрема, у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті компанії.

Як зазначає онлайн-журнал НаЗакупи, другий львівський «Ашан» буде суттєво меншим, ніж стандартні гіпермаркети цієї мережі – менше 5000 м², тоді як гіпермаркет «Ашан» у ТРЦ King Cross Leopolis займає площу 13000 м².

Нагадаємо, що у торговому центрі «Уніцентр» площею 7500 м², збудованому у кінці минулого року планувалося відкриття супермаркету мережі «Амстор». Ця мережа належить російському мільярдеру Вадиму Новинському, який у 2012 році отримав українське громадянство. Проте після низки акцій протесту громадських активістів, які звинувачували

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Новинського у підтримці донбаських сепаратистів, він відмовився від відкриття «Амстору» у Львові.

Наразі мережа «Ашан» налічує 10 гіпермаркетів в Україні, 5 з яких розташовані у Києві і по одному – у Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі та Львові.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності