Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«КРЕМЛІВСЬКІ ФАШИСТИ» РАДЯТЬ ЗАБУТИ ПРО КРИМ

Міністр економіки Німеччини, лідер німецьких соціал-демократів Зігмар Габріель (Sigmar Gabriel) висловився за «розумну концепцію федералізації» України.

Про це повідомляє Deutsche welle з посиланням на інформаційне агентства Reuters. Таку думку віце-канцлер ФРН висловив у інтерв’ю газеті Welt am Sonntag, повний текст якого буде опубліковано 24 серпня.
За словами німецького політика, єдиним способом вирішити конфлікт в Україні є «розумна концепція федералізації».

Як вважає Зігмар Габріель, зберегти територіальну цілісність країни вдасться лише в тому випадку, якщо регіонам з більшістю російськомовного населення буде зроблено вигідну «пропозицію». Але спочатку необхідно домовитися про припинення вогню, підкреслює віце-канцлер. Зусилля Німеччини спрямовані насамперед на те, щоб за всяку ціну запобігти відкритій військовій конфронтації між Росією і Україною, вказує Габріель.

Разом з тим він практично не бачить можливостей для повернення Криму до складу України. Нагадаємо, в суботу в Київ з офіційним візитом прибула канцлер Німеччини Ангела Меркель. Президент Петро Порошенко вже зустрівся з канцлером і назвав її «добрим другом та адвокатом» України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Враховуючи, що саме у Німеччині в Кельн розташований один з найбільших легальних борделів світу, воно й не дивно, що політики цієї держави поводять себе на політичній світовій арені так, наче самі там стажувалися…

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності