Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Кучма залишається незамінним, навіть при Зеленському

Другий президент України Леонід Кучма знову буде представляти Українську державу у Тристоронній контактній групі в Мінську.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час брифінгу.1559562651-910

Уже 5 червня (у Мінську – ред.) буде зустріч тристоронньої групи на чолі… з Леонідом Даниловичем Кучмою”, – зазначив Зеленський.

Президент зауважив, що вже мав зустрічі з партнерами України зі США, Франції, Німеччини та інших країн ЄС, на яких, за його словами, обговорювалося питання припинення війни на Донбас.

У нас є спільна позиція — це відновлення наших переговорів з приводу Донбасу у “нормандському” форматі, розблокування Мінського процесу”, – підкреслив Глава держави.

Як повідомлялося, з 2 лютого 2015 по 2 жовтня 2018 року Леонід Кучма був офіційним представником України у тристоронній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після цього переговорний процес очолив Євген Марчук. Він оголосив про свою відставку 19 травня 2019 року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності