Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КВІТАШВІЛІ ОПРАВДОВУЄТЬСЯ ПЕРЕД… КОЛОМОЙСЬКИМ?

Міністр охорони здоров`я Олександр Квіташвілі заявив, що має три паспорти, і всі вони є українськими. Про це в неділю, 31 травня, він сказав в ефірі одного з телеканалів.

«У мене є три паспорти. Всі три є українськими: це внутрішній паспорт громадянина України, це біометричний паспорт України і дипломатичний паспорт України», – сказав Квіташвілі.
Як повідомлялося, прем’єр Арсеній Яценюк доручив деяким центральним органанам виконавчої влади до 10 червня провести службове розслідування щодо належного виконання службових обов’язків міністром охорони здоров’я Олександром Квіташвілі.

Нагадаємо, екс-губернатор Дніпропетровський області Ігор Коломойський повідомив, що у міністра економіки Айвараса Абромавічуса є бразильський паспорт. Раніше сам Коломойський також зізнався, що у нього три паспорти, а коментуючи звільнення свого соратника Ігоря Палиці з посади губернатора Одеської області, зазначив, що у Михаїла Саакашвілі, окрім грузинського та американського, нібито є ще й голландський паспорт.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності