Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Китай – економічний противник США та Росії, теж готовий втрутитися у ситуацію на Донбасі

Китайська Народна Республіка (КНР) готова допомогти у процесі мирного вирішення конфлікту на сході України. Про це заявив посол КНР в Україні Ду Вей під час брифінгу.coviwbbghfismfqv

За словами китайського дипломата, конфлікт на Донбасі спричинив великі страждання для народу України. Також він додав, що КНР підтримує мирне врегулювання ситуації.

Китай, дружня держава, ми відчуваємо цей біль, ми підтримуємо мирне вирішення питання Донбасу“, – заявив посол.

Також Ду Вей наголосив, що в Пекін готовий “по-своєму прикласти зусилля для вирішення даного питання“.

 Зазначимо, раніше в Сполучених Штатах Америки заявили про готовність приєднатися до саміту у “нормандському форматі” щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Як заявив радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон, конфлікт на Донбасі є більш глобальним питанням, ніж просто європейська суперечка.

Нагадаємо, що на початку серпня під час зустрічі з Володимиром Зеленським президент Туреччини Таїп Реджеп Ердоган заявив про підтримку України в конфлікті з Росією. За словами Ердогана, він ніколи не визнає анексію Криму, а Зеленський назвав Туреччину партнером, який допоможе вирішити ситуації в Чорноморському регіоні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності