Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львів’яни вимагали права купувати та продавати одяг і взуття

Львівські підприємці у вівторок, 12 травня, пікетували Львівську міськраду з вимогою дозволити працювати ринкам та магазинам, які торгують одягом та взуттям, а згодом на короткий час перекрили одразу кілька вулиць у центрі Львова.

Близько 100 підприємців прийшли  у вівторок, 12 травня, пікетувати Львівську міськраду з вимогою дозволити їм відкрити магазини одягу та взуття не зважаючи на карантин. З ними зустрівся заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко – повідомляє ЛМР. Учасники пікету передали заступнику мера звернення з вимогою якнайшвидше дозволити магазинам відновити свою діяльність. Заступник мера пояснив, що наразі таке рішення не може бути прийнятим, зважаючи на суттєвий ріст захворюваності на коронавірус.

Невдоволені рішенням міської комісії ТЕБ та НС пікетувальники вирушили з-під міської ради та перекрили рух транспорту на дорогах у центрі міста, проте перекриття тривало недовго – близько 10-15 хв. Пікетувальники вирішили повернутися назад до Львівської міськради та очікувати рішення комісії щодо їх роботи.

Нагадаємо, у вівторок, 12 травня, у Львові на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС прийняли низку пом’якшень карантинних заходів – дозволили відкриття перукарень, салонів краси та стоматологічних кабінетів. Щодо відновлення роботи магазинів, які займаються торгівлею одягом, білизною та взуттям, рішення не приймалося, зважаючи на рекомендації імунологів та інфекціоністів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності