Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛЬВІВЩИНА МАЄ НОВОГО НАЧАЛЬНИКА ДАІ

Mutsak daiМВС України погодило кандидатуру нового начальника ДАІ Львівської області.

Головне управління МВС України у Львівській області у понеділок 17 березня отримало погодження з Міністерства на призначення начальником обласної ДАІ Богдана Мицака.

Погодження на його призначення підписане заступником міністра Сергієм Чеботарем.

Таке призначення пана Мицака стало повною несподіванкою для керівництва ГУ МВС у Львівській області, адже уже попередньо було погоджене представлення у якості нового шефа обласної ДАІ Степана Харабари, який уже займав цю посаду у грудні 2009 – квітні 2010 року.
Богдан Мицак же раніше очолював міську ДАІ Львова, майже сім років, у січні 2013 року був звільнений з посади тодішнім керівником обласної міліції Олександром Рудяком. Проте Мицак оформив собі відпустку за станом здоров’я і з того часу уже більше року перебував «на лікарняному», формально зберігаючи за собою посаду керівника міської ДАІ.

А два тижні тому Богдан Мицак потрапив у гучний скандал, коли активісти «Дорожнього контролю» зафіксували на його приватному автомобілі так звані «маячки» – світлові сигнали, які дозволено використовувати лише на службових оперативних автомобілях. Штраф за таке порушення, складає майже 50 тис. грн, тому пан Мицак був змушений кинути свій автомобіль на дорозі…
Наш кор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності