Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Lamborghini представила оновлений Aventador

Компанія Lamborghini представила оновлену версію суперкара Aventador, яка отримала приставку S. Після рестайлінгу авто отримало інший обвіс кузова, нові аеродинамічні елементи і 740-сильний атмосферний двигун V12, а також повнокероване шасі.

Передній бампер Lamborghini Aventador S забезпечує на 130% більше притискної сили відносно попередника. Регульований спойлер ззаду збільшив притискну силу на 50 відсотків. Крім того, суперкар можна відрізнити за збільшеними заборниками повітря за дверима і новими заборниками повітря з боків від двигуна.Новинка отримала повнокероване шасі для більш високої стійкості і маневреності на високих і малих швидкостях. Також змінилася підвіска – зокрема, доопрацювання торкнулися налаштувань амортизаторів і задніх пружин, які були адаптовані для поворотних коліс.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності