Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Лавров: «Блок Порошенка» – партнер Росії і Путіна

Росія, швидше за все, визнає парламентські вибори в Україні і буде вести діалог з урядом і коаліцією, яка складеться у Верховній Раді.

Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

«Упевнений, що нам буде з ким розмовляти у Верховній Раді та уряді, насамперед тому що провідною силою українського парламенту в будь-якому разі стане «Блок Петра Порошенко», який є партнером Росії і президента Володимира Путіна за погодженням у Мінську мирних домовленостей», – сказав російський міністр.

Лавров зазначив, що президент України Петро Порошенко неодноразово підтверджував свою прихильність виконання цих домовленостей і у своїх контактах з Путіним заявляв, що «військового рецидиву не допустить».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Розраховую, що уряд, який буде сформовано (він неминуче повинний бути коаліційним), все-таки буде включати в себе міністрів, прихильних цьому курсу президента на досягнення миру, відновлення національної згоди і примирення в Україні», – сказав Лавров.

Нагадаємо, раніше Лавров запевнив, що Росія не буде виконувати вимог Заходу, які «притягнуті за вуха».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності