Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Ленін обійшовся одним броньовиком, а Порошенко з екскаватора перебрався на дзвіницю…

Петро Порошенко здійснив візит до село Жидичин Ківерцівського району Волинської області, щоб взяти благословення у настоятеля місцевого розкольницького монастиря.312184

Однак, не обмежившись молитвами і отриманням благословення, Порошенко вирішив залізти на дзвіницю, щоб спробувати себе в ролі дзвонаря.

В цей час подивитися на незвичайного гостя прийшли кілька десятків місцевих жителів, до яких прямо з дзвіниці з імпровізованої промовою звернувся екс-президент.

«Спасибі вам, що захищаєте нашу землю, нашу церкву. Тому що, коли ми разом, нам не страшно. Дякую за віру в Бога, віру в церкву і за віру в Україну», – сказав він.

Фото Николая Тимченко 02.12.13 ЕвроМайдан.

Нагадаймо, що в часі Євромайдану Петро Порошенко намагався використати під свою трибуну екскаватор, з якого його тоді намагалися стягти люди, а дзвіниця, коментують, і вища, і стягнути з неї вже тяжче, хоча й небезпечніше… 5053fda16480a4584eda454a8378b668f3ea1c19

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності