Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ліфт забрав дитяче життя

У Сумах обірвався ліфт: загинула дитина.

За попередньою інформацією, сьогодні, близько 16:00 в будинку по вул. Супруна обірвався ліфт, в результаті чого загинула дитина. На місці працюють правоохоронці.

Як з’ясувалося, дідусь, повертаючись з прогулянки додому, завіз коляску з 3-місячним немовлям в ліфт. Піднявшись на 9 поверх, вийшов першим, щоб вивезти коляску. Несподівано ліфт обірвався. Врятувати дитину не вдалося.

Сумська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом загибелі немовляти. Відомості до Єдиного реєстру внесено 2 січня 2019 по ч. 1 ст.119 (вбивство з необережності) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Досудове слідство доручено слідчим Сумського відділу поліції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомив керівник Сумської місцевої прокуратури Валерій Могильний, поки тривають першочергові слідчі дії, вилучається необхідна документація з метою встановлення осіб, відповідальних за технічну придатність і експлуатацію ліфтів у зазначеній багатоповерхівці. Хід слідства перебуває на контролі прокуратури Сумської.

Слід зазначити, що прокуратурою області ще 31.01.2017 в суд направлено обвинувальний висновок у відношенні директора ТОВ «Міськсуміліфт» і директора ТОВ, які заволоділи бюджетними коштами в сумі 325 тис. Грн., Виділеними на капітальний ремонт ліфтів.

Директор ТОВ «Міськсуміліфт» звинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 і ч. 2 ст. 209 КК України, керівник ТОВ – за ч. 4 ст. 191 і ч. 2 ст. 209 КК України. Триває судовий розгляд.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності