Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Ліпєцкий Roshen запускає нові лінії

Обладнання для випуску вафельних трубочок в шоколадній глазурі та молочної помадки встановлять за кошти компаній, з яких зняли арешт російські правоохоронці.

До травня цього року кондитерська фабрика Roshen в Ліпєцьку планує завершити монтаж нових виробничих ліній, передає місцеве видання lipetsknews.ru.

За словами заступника директора фабрики Олега Казакова, обладнання для виробництва нових видів кондитерських виробів компанія придбала до того, як проти неї порушили кримінальну справу. Після того як Слідчий комітет РФ припинив справу проти кондитерської компанії Рошен (нагадаємо, що це трапилося після зустрічі російського та українського президентів в Мілані восени минулого року), з рахунків компанії у розмірі 2,5 млрд. рублів був знято арешт.

Частина цих коштів буде витрачена на монтаж двох нових виробничих ліній. Керівництво фабрики не виключає, що у зв’язку з запуском нових ліній в компанії знову відкриється ряд вакансій, на яких можуть взяти частину працівників, яких вимушено звільнили наприкінці минулого року. 13 грудня «Автомайдан «провів акцію з вимогою закрити фабрику Рошен у російському Ліпєцьку, а також з протестом щодо затримання і побиття міліцією неповнолітнього хлопця, якого звинувачують в умисному знищенні майна павільйону Рошен.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності