Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Літаки-ракетоносії США вийшли на рубіж пуску між Києвом і Житомиром, – 800 км до Москви

Сьогодні стратегічні бомбардувальники ВПС США вперше пролетівши пів України вийшли на рубіж пуску між Києвом і Житомиром, а це всього 800 км по прямій до Москви при дальності наявних ракет JASSM-ER в 1000-1300 км, а перспективних JASSM-XR – близько 1600 км“, – повідомив український військовий і громадській діяч, генерал-майор Служби безпеки України, колишній заступник голови СБ України Віктор Ягун.


Після цього літаки розвернулися і пішли в сторону Румунії. Тут треба детальніше зупинитися на протикорабельній модифікації ракет LRASM з дальністю в 800 км. Наявність цих ракет на двох B-1B дозволяє одним залпом вдарити по 48 кораблям або катерам зі східного узбережжя Румунії практично по акваторії всього Чорного моря без будь-якої суттєвої небезпеки для носіїв. А це несе серйозну загрозу для Чорноморського флоту Московії.
Таким чином це серйозний дзвіночок північному сусіду. Привели до нього десятиліття комплексної політики США на пострадянському просторі, технологічне відставання Московії, а також її вельми незграбна політика по відношенню до сусідів.
Якщо так і далі буде продовжуватися я не здивуюся, що в найближчі 5-10 років ми побачимо літаки ВПС США і над Білоруссю з Казахстаном“, – поділився оптимістичними висновками та прогнозами генерал-майор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності