Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Літня жінка зарізала сина

60-річна жителька Надвірнянського району, як з’ясували правоохоронці, спричинила фатальний удар ножем своєму синові під час чергового сімейного конфлікту.

Події минулої ночі тепер відтворюють матеріали розпочатого кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Як наразі відомо, у будинку, де мешкав 42-річний чоловік разом з матір’ю та сім’єю своєї сестри, напередодні відбувалося застілля. Вже поза опівночі господиня спробувала припинити посиденьки сина та зятя, але натомість отримала у відповідь лайку. Такі ситуації були не рідкістю в цій родині, часом навіть доводилося втручатися працівникам міліції. Цього разу суперечка тривала доти, поки жінка не схопила ножа та вдарила в груди сина. До приїзду медиків він помер.

Підозрювану у вчиненні злочину затримано відповідно до ч. 1 ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. За скоєне жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років ув’язнення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС в Івано-Франківській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності