Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ЛЮДИНА-КУВАЛДА» ОЧОЛИТЬ ВИБОРЧИЙ ШТАБ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

Народного депутата України, уповноваженого парламентської фракції ВО «Свобода» на Чернігівщині Руслана Марцінківа призначено керівником виборчого штабу області.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

У зв’язку з початком парламентської виборчої кампанії наказом лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока від 18 серпня призначено керівників обласних виборчих штабів «Свободи».

Також на час виборчої кампанії Руслан Марцінків буде виконувати обов’язки керівника Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мене призначили керівником виборчого штабу «Свободи» на Чернігівщині. Буде важко, бо третина голів та членства – учасники АТО. Але ми намагатимемося здобути достойний результат, не менше 20% на півночі області. Безумовно, цю Верховну Раду треба міняти, щоби такі одіозні запроданці Кремля як Царьов, Симоненко чи Єфремов більше не мали місць в українському парламенті», – зазначив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що раніше прикарпатець Марцінків уже очолював виборчий штаб партії у цій же області.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності