Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Лукашенко завжди захоплювався мешканцями західної України і запрошує їх на роботу (відео)

Олекасндр Лукашенко на засіданні уряду Білорусі дуже позитивно відгукнувся про мешканців західної України.

Президент Білорусі чудово пам’ятає свої перші позитивні враження про західну Україну з часів своєї строкової служби в рядах збройних сил СРСР, коли він служив в Західному прикордонному окрузі. Саме тоді він познайомився з “ворожою Західною Україною“, – жартує Бацька Лукашенко.

Адже тоді, хто пам’ятає, мешканців західних терен України в Союзі інакше як “бандерами” не називали і розповідали, що, якщо її мешканці не орють свої поля танками, то принаймні ледь не на кожному подвір’ї тут танки прикопані, а в кожній хаті є схрон зі зброєю, і російськомовним туристам робити тут нічого, бо можуть відтіля вже не повернутися…

Натомість, зі слів Олександра Лукашенка, він настільки порядних і трудолюбивих людей ніде більше не зустрічав. І саме, тому, після демобілізації, коли лідер Білорусі пішов працювати у сільське господарство, він запрошував їх до себе працювати і розразраховувався  з ними переважно зерном, яке вони брали мабуть для скотини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, зараз, коли хтось каже, що Західна Україна така-сяка – це повна маячня“, – підсумовує Олександр Григорович Лукашенко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності