Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Луценко не прислухався до звернення президента Зеленського, – очікуємо наслідків

Всупереч заяві Президента Зеленського жодним чином не піддаватися на провокації Путіна-Медведчука щодо наміру телеканалу NewsOne провести телеміст з російським каналом «Россия 24» Генеральна прокуратура на чолі з опальним Юрієм Луценком зареєструвала провадження про замах на скоєння державної зради шляхом надання інформаційної підтримки підривній діяльності проти України.e06002d947-1_895x595

Про це повідомив сам генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИПрезидент Зеленський загнав Путіна у “патову” ситуацію

«Причетні — від власника каналу до ведучого, що оприлюднив анонс — викликані на допит. Готується подання до суду про арешт активів», — зазначив він.

Тож телеканал Newsone повідомив про скасування “телемосту” с російським каналом “Росія1”, запланованого на 12 липня, в наслідок чого йому тепер начебто з боку російських партнерів загрожують попередження, штрафи і втрата ліцензії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А також є поки не підтверджена інформація, що тепер, про що усіх застерігав президент Зеленський, телеканал готує позовну заяву до Суду та буде апелювати до світової громадськості щодо перешкоджання свободі слова в Україні.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності