Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Луценко звинуватив уряд Яценюка в корупції

Глава парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що уряд Арсенія Яценюка є корупційним, який так і не розпочав реформи. Про це він повідомив в суботу, 29 листопада, в соціальній мережі.

«Підтримка А. Яценюка на посаду Прем’єра 27.11 означало повагу до результатів народного волевиявлення і визнання його особистої кваліфікації. Однак неможливо не визнати 2 ключові проблеми попереднього Кабміну. По-перше, за 8 місяців він так і не розпочав реформ», – зазначив політик у своєму Фейсбуці.

Він підкреслив, що війна не може бути виправданням, а тільки реформи є шляхом до перемоги.

«Друга проблема – корупція. Сотні мільйонів і далі розкрадаються практично в кожному ресурсному міністерстві. Хабарництво залишається питомою ознакою влади», – додав лідер фракції БПП.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Політик зазначив, що фракція ухвалила рішення заслухати кожного кандидата на пост міністра, «від яких будемо вимагати гарантій зламу корупційних схем та усунення корумпованих заступників».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності