Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЛЬВІВ ПОСТАЧАЄ КАЛУСЬКА НАРКОМАФІЯ

Міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів та психотропних препаратів з Калуша до Львова організував 48-річний львів’янин.

Про це розповіли у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.
За словами начальника Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України підполковник поліції Романа Мицака, оперативники отримали інформацію, що 48-річний львів’янин, який нещодавно вийшов із місць позбавлення волі, налагодив міжрегіональний канал постачання наркотиків із Калуша до Львова.
«Наркотики чоловік неодноразово замовляв у знайомої з Калуша для подальшого збуту у місця позбавлення волі», – каже Роман Мицак.

У чоловіка вилучили 64 дози препарату «субутекс» та 20 доз «амфетаміну», які були приховані у пакунку з печивом та скерували їх на експертизу.

Зараз правоохоронці встановлюють усіх осіб, які причетні до цієї протиправної діяльності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності