Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

«Львівелектромаш» захопили рейдери

«Львівелектромаш» зазнало рейдерського захоплення. Про це розповіли працівники підприємства. Вони скаржаться, що контрольний пакет акцій незаконно захопили недобросовісні юристи. За їхніми словами, рейдери роблять усе можливе, аби відібрати у них компанію.

Голова правління «Львівелектромашу» Євгенія Чаус бідкається, що трудовий колектив бореться із рейдерськими атаками вже кілька років. Як підкреслює жінка, рейдери намагаються дестабілізувати діяльність підприємства. 30 грудня відбулося чергове рейдерське захоплення «Львівелектромашу». За її словами, зловмисники змінили керівництво підприємства, а також набрали нових людей у спостережну раду. Пані Євгенія каже, що усьому-цьому посприяли судді Залізничного району.
– Знаючи, що відкриті кримінальні справи, суддя все одно дозволяє провести рейдерське захоплення. Ми просто так цього не залишимо, – додала Євгенія Чаус.

У «Львівелектромаші» кажуть, що рейдерами стали юристи, які свого часу їм допомагали. Вони, як припускає трудовий колектив, спокусилися на земельну ділянку підприємства. До слова, «Львівелектромаш» володіє 10 гектарами землі. Працівники запевняють, що не збираються віддавати підприємство, а будуть за нього боротися усіма силами.

– Ми готові до будь-якого спротиву. Увесь трудовий колектив налаштований дуже радикально. Якщо буде потрібно, то блокуватимемо обласну адміністрацію, – зазначила Віра Ожибко, заступник голови правління «Львівелектромашу».
Тим часом юрист підприємства Андрій Назарко розповів, що працівники звернулися з колективною заявою про вчинення злочину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Вже порушено кримінальне провадження. Поки що ведеться слідство, – відповів Андрій Назарко.

Джерело: 20 хвилин

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності