Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львівщина одержала нового голову ОДА, представлення відбулося на шахті у Червонограді

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Львівської обласної державної адміністрації підприємця Максима Козицького. Представив його він під час поїздки на шахту «Межирічанська» у Червонограді.96631abcff00b038ec0edd9b69f13c30_1581002847_extra_large

Президент Зеленський у виступі перед шахтарями запевнив, що новий очільник Львівщини – людина професійна, досвідчена, має великий менеджерський досвід.

Сам Максим Козицький народився 19 лютого 1981 року, директор компанії «Еко-Оптіма». Це найбільша компанія Західної України, яка займається розробкою і введенням поновлюваних джерел енергії. Його батько Зіновій Козицький – відомий український бізнесмен, власник групи бурових компаній «Горизонти». Є засновником та керівником понад десятка компаній, які займаються видобутком корисних копалин.  Ще у червні 2019 під час масового призначення голів ОДА він був одним із трьох кандидатів на крісло губернатора Львівщини, але тоді Зеленський призначив очільником Львівської ОДА екс-консула Австрії у Львові Маркіяна Мальського. Його Зеленський звільнив його 24 грудня 2019 року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності