Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Львівське сміття знову підкидають в сусідні області, а він ще навіть не президент

У селі Любче, що входить до складу Копачівської ОТГ, що на Волині, місцеві мешканці спинили декілька вантажівок з львівським сміттям. Зі слів очевидців інциденту, якби не пильність волинян, увесь вміст фур вивантажили б на території села. 1-212

Так, з їх слів, перед самісіньким Новим роком мисливці спіймали декілька вантажівок з львівським сміттям, яке невідомі хотіли скинути на території населеного пункту.

Як прокоментував ситуацію голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис, справді, у селі Любче, що знаходиться на території ОТГ, місцеві мешканці затримали декілька вантажівок зі сміттям, однак, на щастя, його несанкціоновного вивантаження вдалось уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ “Лємбергу” встановили підземні контейнери, а львівське сміття і далі знаходять по сусідніх областях

«Завдяки пильності наших мешканців, а саме депутата сільської ради Валерія Герасимчука, до Любчого це сміття не доїхало – вантажівки розвернули назад, у напрямку Львова. Правопорушення вдалось вчасно виявити і запобігти неприємній ситуації», – каже очільник ОТГ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він додав, що наразі невідомо, хто саме збирався викинути львівські відходи на спеціально відведене місце для тимчасового зберігання сміття. Однак наголосив, що такі місця має кожна сільська рада:

«Ситуацію вирішили тихо і мирно, без шуму та бійки, але соціальний вибух залишився», – резюмував Олександр Євгенович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСадовий йде у президенти. Теща каже він тепер буде жив у Києві

Натомість у Львові кажуть, що вивезення відходів на територію Копачівської ОТГ Волинської області здійснювалося на підставі договору від 22.10.2018, укладеного між ПП «АМ-ГРУП» та ТОВ «Грінера Україна».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з даною угодою, підприємець зобов’язувався приймати ТПВ для подальшої переробки та/або утилізації. Також слід зазначити, що керівник ПП «АМ-ГРУП» представив перевізнику угоду з ТзОВ «Горохів-Сервіс-Авто», яке мало укладений договір на захоронення відходів з Копачівською сільською радою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності