Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Львівську облраду будуть пікетувати медики, – вимагатимуть своїх грошей

3 грудня о 10.00 біля стін Львівської обласної ради розпочнеться пікет медиків.

Про це повідомив  29 листопада на сторінці спільноти «Сама «швидка» допомога», Степан Железняк.shvydka_4a06d

Як наголошується у дописі, «ми не жебраки, щоб щомісячно випрошувати премію і далі їсти обіцянки. Виходимо на пікет».

«Ситуація з нашим підприємством і з нами зокрема, виглядає дуже плачевно, надалі продовжується ігнорування колективу та бездіяльність із сторони керівництва. Отримали премію із обласних коштів, що правда не всі “це ж на розгляд адміністрації”, я думаю, що це остання премія в цьому році. Премію отримали тільки за 6 місяців. Виявляється, на нашому підприємстві є фонд економії зарплати і, як виходить із щомісячного преміювання верхівки чималий фонд, це гроші, які ми з вами заробляємо, а отримують їх люди, які неефективно керують нашим підприємством, тим самим знищують його.

Цьому всьому потрібно покласти край, край нашій злиденності, край обіцянкам зі сторони адміністрації, які виглядають брехнею, край нашим мізерним зарплатам та нікчемним умовам праці! Треба вимагати проведення конкурсу на гендиректора, добитися можливості колективом контролювати хід конкурсу, створити наглядову раду із працівників, яка буде контролювати роботу генерального директора, і тоді прозоро, чесно розподіляти гроші між працівниками, а не тільки обраним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

2019-11-30_0944162019-11-30_094437

Оскільки обласна рада ігнорує прохання про зустріч, адміністрація бездіяльна мусимо відстояти себе, показати, що ми не жебраки, щоб щомісячно випрошувати премію і далі їсти обіцянки. Виходимо на пікет.03.12.2019 року на 10.00 біля стін обласної ради відбудеться пікет працівників КНП ЛОР ЛОЦ ЕМД МК», – зазначається у дописі.

 

Як повідомила 30 листопада на сторінці спільноти “Сама “швидка” допомога” Світлана Білецька, “подіваємося депутати не перенесуть своє засідання на четвер. Бо то так все легко переноситься з 26 на 29,потім до зарплати,з вівторка на четвер,коли подано попередньо оголошення про пікет….”

Грошики нам виплатили майже згідно задекларованої дати. Але це сума ну максимум на 2 місяці,а точніше на 1. Бо 30млн було на 5 місяців (економили на відпустках),тепер хіба будемо економити на крапках і лікарняних. Вересень і жовтень ми вже прогибали, тепер дали листопад.А грудень, січень, лютий, березень (ну типу до нового фінансування в квітні-яке лише можливо буде) ми далі сидітимемо на нашому мінімумі. Адміністрація з того не постраждає, бо преміями щомісячними вирулюють, а ми далі гарувати!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож давайте вийдемо до стін облради для привернення уваги до нас і нашого питання заздалегідь, бо ніде по Україні немає такої сраки в роботі екстреної служби, як у Львівській області. Нас приводять в приклад, як найгіршу ситуацію. Ніде немає такої катастрофи з бригадами – є недостатньо 30%, а в нас їздить 30%, кожна область по-своєму викручує доплати для своїх робітників, а ми виклянчили доплату лише на півроку.  Очільник області не змогли запланувати зустріч з нами чи не схотіли, може рівень не той. Може зглянеться на нас депутатський корпус,від якого і залежить рішення нашого питання.

Зустрічаємося у вівторок 3.12.19р о 10год біля стін облради на вул.Винниченка.

Сподіваємося депутати не перенесуть своє засідання на четвер.Бо то так все легко переноситься з 26 на 29,потім до зарплати,з вівторка на четвер,коли подано попередньо оголошення про пікет….”, – зазначається у дописі Світлани Білецької.

2019-11-30_100203

Раніше стало відомо, що медики швидкої допомоги купують спецодяг і взуття за власні кошти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності