Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛЬВІВСЬКИМ ОПЕРНИМ КЕРУЄ СЕПАРАТИСТ?

Директор Львівського оперного театру Тадей Едер не дозволив проведення у театрі благодійної акції з вшанування та відзначення дітей бійців, котрі загинули в АТО.

Про це ЗМІ повідомив диригент театру, один з організаторів проекту Мирон Юсипович.

«У рамках українсько-польського проекту артисти Львівської опери здійснили тур містами Польщі. Спільно з польськими партнерами було вирішено збори від двох концертів, включно з гонорарами артистів – це орієнтовно 10 тисяч євро – передати дітям бійців, котрі загинули на війні. Після церемонії, яка мала би відбутися у Дзеркальній залі театру, планувалося показати родинам АТОвців концерт, який ми возили до Польщі. Звісно, безкоштовно. Однак директору нашого театру така ідея не прийшлася до душі», – розповідає Мирон Юсипович.

За його словами, Тадей Едер зажадав гроші за проведення вшанування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Директор сказав, що театр – державна установа і має заробляти. Відтак захотів за проведення акції 30 тисяч гривень. Не допомогло навіть втручання представників міської влади», – обурюється Мирон Юсипович.
Попри все українські артисти та їхні польські партнери таки відзначать дітей. Спеціально для цього до Львова приїздить польський партнер проекту – представник артистичної агенції Iva-art Яцек Радольський. Орієнтовно, вшанування має відбутися вже цього тижня у Львівській міськраді.

Підсумовуючи вище викладене, стає зрозуміло, що одну із візитівок України – Львівський оперний театр посоромлено на міжнародному рівні, і виною цьому є жадібна захланність його директора, якого після цього випадку можна порівняти хіба що до сепаратиста…

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності