Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львів’яни домоглися українського інтерфейсу для автомобілів Mercedes

Завдяки зверненням активістів, нова модель Mercedes-Benz Е-class отримає до інтерфейсу автомобіля українську мову.

“В ході спілкування з представниками бренду в Україні вдалося з’ясувати, що нова модель Е-класу поставляється з російськомовним меню. 10 років минуло з часу мого першого звернення до них”, – написав у Facebook Роман Матис, один з учасників спільноти “І так зрозуміють!”.

Перше звернення до представників компанії було ще в 2006 році. Крім цього, соцмережі представника Mercedes в Україні ведуть російською мовою.Раніше Романа Матіса в компанії переконували, що будуть приділяти більше уваги наданню інформації про бренд Mercedes-Benz українською мовою.Як написав Матіс, на офіційному сайті Mercedes-Benz ще не оприлюднили офіційної інформації про український інтерфейс для Mercedes-Benz Е-class.

Нагадаємо, в кінці минулого року Volkswagen почав випускати авто з можливістю обрання україномовних текстів мультимедійних систем. “Українізація” відбулася завдяки громадському активісту Святославу Літинському, який домагався оснащення автомобілів концерну Volkswagen української прошивкою через суд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності