Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

До Львова завітала левиця і скандальна спадкоємиця світової мережі HILTON

У мережі опублікували знімки відомої світської левиці, спадкоємиці світової мережі фамільних готелів, американської моделі і актриси Періс Хілтон, яка прилетіла до Львова вчора ввечері, 30 березня, в супроводі голлівудського актора Кріса Зілка.

“У це важко повірити, але ми зустрічали у львівському аеропорту Періс Хілтон. І я не знаю, дізналася б її, якщо не знала, що це вона”, – написала Віка Білецька, одна з тих, хто зустрів левицю у Львівському аеропорту.

Судячи по знімках, діва була досить непомітно одягнена, до того ж її обличчя прикрашали об’ємні окуляри. Тому здалеку можна було дійсно не впізнати Хілтон.

Як повідомлялося раніше, Періс Хілтон візьме участь в офіційному відкритті реконструйованого «Гранд Готелю» у Львові, яке заплановане на сьогодні,  31 березня.
Окрім того, пара планує відвідати місця, пов’язані з дитинством дідуся майбутнього чоловіка співачки – голлівудського актора Кріса Зілка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності