Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Людожер у Харкові вбив та з’їв колишнього патрульного (фото)

Співробітники харківської поліції розкрили жорстоке вбивство колишнього співробітника правоохоронних органів після того, як  11 жовтня знайшли його тіло в Немишлянському районі Харкова. Експерти виявили у чоловіка травми, на окремих ділянках були зрізані м’які тканини і шкіра, а голова відділена від тулуба. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження по п.4 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Протягом декількох годин оперативники встановили особу загиблого. Ним виявився 45-річний харків’янин, який знаходився в розшуку з 7 жовтня як зниклий безвісти. Раніше чоловік працював в міліції інспектором патрульної служби, але не пройшов переатестацію і був звільнений з органів внутрішніх справ.

Останнім часом загиблий ніде не працював, зловживав спиртними напоями. Його брат розповів, що бачив родича 4 жовтня. Чоловіки посварилися, потерпілий кинув мобільний телефон і пішов з дому. Більше живим сім’я його не бачила.

Для розкриття жорстокого вбивства була створена спеціальна слідчо-оперативна група у складі співробітників Немишлянського відділу поліції, Управління карного розшуку, слідчого управління, – розповів начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех. – Робота по встановленню обставин злочину та причетних до нього осіб тривала в цілодобовому режимі. Чітке і злагоджена взаємодія всіх служб дали швидкий і позитивний результат“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До працівників карного розшуку надійшла оперативна інформація про те, що в день зникнення загиблого бачили в компанії двох чоловіків, які проводили час за пляшкою. Поліцейські встановили їх особистості. Це житель Великобурлуцького району та його 20-річний син. 13 жовтня їх затримали. За місцем проживання на балконі в коробці поліцейські виявили голову вбитого чоловіка, а також вилучили інші речові докази.

Начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех зазначив, що затримані вже дали свідчення. За їх словами, 4 жовтня вони випадково познайомилися з 45-річним харків’янином. Разом на вулиці вживали алкоголь. Увечері чоловіки запросили нового знайомого до себе додому. Під час застілля господар квартири посварився з гостем і вбив його ударом ножа в шию. На наступний день батько почав відрізати від тіла загиблого шматки м’яса. Синові він пояснив, що таким чином необхідно приховати сліди злочину і позбутися від тіла. При цьому, за свідченнями хлопця, батько відварюють людське м’ясо і їв.

10 жовтня чоловікам подзвонив родич з райцентру та повідомив, що хоче найближчим часом їх відвідати. Зловмисники винесли тіло з будинку, кинули його у підвал і закидали мішками зі сміттям.

Робота по встановленню всіх обставин злочину поки триває. Затримані перевіряються на причетність до скоєння інших тяжких злочинів на території Харківської області, особливо пов’язаних з фактами безвісти зниклих громадян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності