Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Магістрів з управління інженерними ризиками на транспорті готуватиме першою в світі – Україна

«Вперше в світі Україна готуватиме магістрів з управління інженерними ризиками на транспорті», — йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ «Укрзалізниця».

Це стало реальним за сприяння програми ЄС за напрямком «Розвиток потенціалу вищої освіти» Erasmus+ KA2 .

ПАТ «Укрзалізниця» разом із партнерами працюватиме над проектом підготовки магістерської програми «Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті». Ініціатором проекту виступив Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту. Бюджет проекту — 999 949 євро, термін виконання — 3 роки.

Мета проекту — розвиток інжинірингу ризиків та криз на транспорті для забезпечення інтеграції транспортних систем України, Азербайджану та Туркменістану в глобальну транспорту систему Європи та Азії. Для цього буде створено середовище для навчання висококваліфікованих спеціалістів транспортної галузі, яких потребує сучасний ринок праці, на засадах Болонського процесу та найкращих практик ЄС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом із майже 900 заявок було відібрано 147 проектів, у тому числі 6 — за участі України. Ці проекти зосереджені на модернізації освітніх програм, серед них — у сферах інженерії для транспортних послуг. Серед 17 партнерів із 6 країн, які працюватимуть над програмою кризового менеджменту на транспорті, — Варшавська політехніка (м. Варшава, Польща), Берлінський технічний університет (м. Берлін, Німеччина), Університет Валансьєна (м. Валансьєн, Франція), компанія ЕСМ (м. Берлін, Німеччина), Бакинський інженерний університет (м. Хирдалан, Азербайджан), Азербайджанський технічний університет (м. Баку, Азербайджан) та ін.

За підсумками проекту студенти Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (м. Дніпро, Україна), які закінчать магістратуру за спеціальністю «Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті», отримають також диплом Варшавської політехніки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності