Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Маленький син виказав тата: «тато маму тук, мама дохла»

Раніше судимий за крадіжку уродженець с. Дмитрівка Рожищенського району, що на Волині, на ґрунті раптових неприязних відносин із дружиною, наніс їй кілька ударів кулаком по голові. Цим спричинив тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, а у результаті – смерть.128952093

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області.

В судовому засіданні своєї вини не визнав та повідомив, що дружина в стані алкогольного сп’яніння варила дітям їсти суп на електричній плитці, згодом їй стало погано, вона впала, зачепила суп, який варила, та вдарилася головою об бильце ліжка.

Батько померлої, що був у якості свідка на судовому засіданні, повідомив, що не був присутній під час цієї події. Однак малолітній свідок – син, в судовому засіданні суду розповів, що пам’ятає день, коли маму забрали в лікарню, а напередодні тато бив маму на ліжку по голові.

Ще один свідок у справі розповіла, що вона зайшла у будинок, коли дружина обвинуваченого лежала на ліжку, з рота у неї йшла кров, штани приспущені, блузка задерта, тому вона зрозуміла, що її побив чоловік. Діти гралися у цій же кімнаті, менший хлопчик сказав, що «тато маму тук, мама дохла». Після чого вона зателефонувала місцевому фельдшеру, остання приїхала близько 19 години.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Допитаний судово-медичний експерт категорично ствердив, що на тілі було найменше два тілесних ушкодження, що були спричинені внаслідок прискорення. Тож заподіяння внаслідок саме цих тілесних ушкоджень потягнули в подальшому смерть потерпілої.

Отож суд засудив визнати волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років 6 місяців.

А на підставі ч. 1 ст. 71 КК України (Призначення покарання за сукупністю вироків) шляхом часткового складання невідбутої частини покарання за вироком Рожищенського районного суду Волинської області і за сукупністю вироків визначити обвинуваченому остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 9 років.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності