Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАРОДЕРСТВО НА ТРАСІ ДО ЄС

На минулому тижні на трасі поруч міста Стрий на Львівщині, перевернулася фура з пивом, яке повисипалося прямо на дорогу, і послужило іншим водія приводом для мародерства.

Так про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич:
«Об’їзна Стрия. Виїзд на Моршин, стотїть фура, вивалилася купа пива! Рух потихеньку ускладнюється, але одна смуга повністю вільна».

Люди, які проїжджали повз, почали активно красти пиво, розповіла на своїй сторінці в Facebook теж очевидець подій, Марія Курилішин.

«Люди біжать і крадуть пиво просто посеред дороги… Просто лізуть з усіх машин і радіють. Людина краде ящик пива, який коштує 100 грн, а на обличчі вираз задоволення і гордості за себе і «свою удачу». Ганьба. На мості дуже іронічно вийшов напис «Слава Україні», – написала вона.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикро, що розграбовуючи чуже майно, водії-мародери не задумалися, що, можливо, за усе це доведеться розраховуватися з власної кишені водію фури, що перекинулася на шляху до Європи.
Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності