Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МАРШ РІВНОСТІ ЧИ ПРОПАГАНДА ТА НАСАДЖУВАННЯ ЧУЖИХ ЦІННОСТЕЙ?

Президент Порошенко на прес-кон­ференції минулої п’ятниці в Києві, відповідаючи на запитання про його ставлення до запланованого Маршу рівності, сказав: «Я ставлюся до цього як християнин і як президент-європеєць, вважаю, що це абсолютно об’єднані поняття».

«Я не буду брати в ньому участь. Але я не бачу жодних підстав для перешкоджання цьому Маршу, тому що це конституційне право кожного українського громадянина», – наголосив Президент.

Стосовно конституційних прав і вчинку «президента-європейця» – сперечатися не будемо. Але що до вчинку, як «християнина», то тут Петро Олексійович таки злицемірив, адже усі канонічні церкви в Україні постійно виступають проти содомії у будь-яких її проявах.

Виступають проти педерастії (мед. термін, – ред.) й ті, хто сьогодні не щадячи свого живота проливає кров на східних теренах за Україну, і навіть за цей уряд, який на догоду кольоровому деградуючому Заходу дозволив цю показову пропаганду під замаскованою назвою «Марш рівності».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чому показова пропаганда? А тому, що все від самого початку тут було фарсом і підставою, на яку так чекали російські та західні масмедійники.

Так в мережі з’явилися скриншоти (фото інтернет-сторінок) організаторів цього Маршу рівності, де вони у відкритій формі зізнаються, що вони відробляють грандові гроші і закликають усіх бажаючих писати на їхню підтримку (кольорових ідей) публікації, за що обіцяють платити по 100 грн. за кожну тисячу друкованих знаків. А прийматимуть організатори маршу до уваги лиш ті публікації, що налічують не менше шести тисяч знаків, тобто за одну статтю платять щонайменше 600 грн. кожному автору…

А тепер запитайте у будь-якого пересічного журналіста скільки йому необхідно принести до редакції матеріалу, обробити його і скільки написати статей, щоб отримати ті злощасні 600 грн.?

Щоправда достеменно не відомо скільки ці грандоїди загниваючого прогресивного Заходу платили учасникам маршу. Адже відомо, що не всі учасники в дорогих однакових кепочках та футболочках, які брали у ньому участь, були нетрадиційної орієнтації, чи поділяли їх погляди. Просто в час тотального безробіття халявні кількасот гривень багатьох змушують на годину такого піар-маршу забути про честь та гідність в їх традиційному значенні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Та й подібне уже було кілька років тому у Києві. Коли дехто привіз на такий самий заявлений парад до центру столиці автобус з ряженими нетрадиційними. Тоді їм теж не дали провести заходу, ще й добряче відлупцювали. А потім з’ясувалося, що це дійсно були кимось добре проплачені переодягнуті артисти одного з театрів та студенти театрального…

Отож, як наслідок заворушень під час проведення минулої суботи цього антихристиянського пропагандистського маршу, що потурає усі традиційні національні українські сімейні цінності, п’ятеро правоохоронців зазнали різних травм та поранень, а також безліч з боку тих, хто у такий радикальний спосіб спробував стати на захист усіх рідних кожному українцю вище перелічених цінностей.

Тому активним чи пасивним лобістам цього провокативного Маршу рівності з Верховної з Ради Сергію Лещенку, Мустафі Наєму та Вахтангу Кіпіані, мабуть, було б слід задуматися, кому сьогодні вигідно державу, яка колись налічувала понад 50 млн. населення, а нині ледь не сягає і 40 млн., позбавити природнього демографічного росту у такий ганебний пропагандистський спосіб? Адже одностатеві пари не народжують потомства. Чи не тим самим, кому сьогодні вигідно здоровий молодий потужний український генофонд знищувати на незрозумілій війні? Хто сьогодні приватизовує за безцінь наші стратегічні підприємства, ліси, чорноземи для вирощування ГМО?

Хто так прагне звільнити Україну від українців, панове депутати, чи вам не знати?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Максим Залізняк

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності