Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Масові обшуки у високопосадовців в Хусті, Ужгороді та Мукачеві, – затримано Павла Балогу?

У Хусті, Мукачеві та Ужгороді проходять обшуки у високопоставлених чиновників. В область відправили Національну гвардію і 80 слідчих. kshihbisdhbuihgw

Причиною обшуків в області став замах на начальника управління захисту економіки Закарпаття Департаменту захисту економіки Національної поліції України Андрія Іванкова.

Як стало відомо, в ході обшуків, які проводять сьогодні в декількох містах Закарпаття, затримані фігуранти у справі. Заарештовані Михайло Данило (керівник федерації боксу Закарпаття). Крім того, затриманий підозрюваний-виконавець замаху – чинний поліцейський“, – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, також затриманий екс-депутат Павло Балога.

А ось, що про це в соціальній мережі Фейсбук повідомляє хустянин Роман Келемен.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Далі — мовою оригіналу.

«В Ужгороді та Мукачеві проводяться чисельні обшука у різних людей , поліція приведена в посилений режим охорони. В Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду та пропускають всіх в будівлю по посвідченнях (інші кажуть, що взяли когось на хабарі). Обшуки проводяться навіть у братів Балоги та його друзів, втрата депутатського мандату зразу дала про себе знати. З чим це пов’язано, точно поки не відомо, але є такі слухи , що обшуки проводяться в рамках розслідування кримінального провадження по замаху на життя на начальника УЗЕ області Іванківа в якого декілька разів стріляли з автоматичної зброї», — пише Р.Келемен.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності