Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МАТИ ВІДМОВИЛАСЯ ВІД ЗАГИБЛОГО СИНА-«БАНДЕРІВЦЯ»

Героя України Федора Коломійця поховали у Тернополі, бо мати відмовилась від сина-бандерівця.

3 - МАТИ ВІДМОВИЛАСЯ ВІД ЗАГИБЛОГО СИНА.33-річний Федір Коломієць народився в Алчевську. Пройшов весь Майдан з хлопцями з Тернополя. А коли почалась війна на сході пішов з ними у добровольчий батальйон «Айдар». Нещодавно він загинув, але похорон відбувся у Тернополі, а не у нього вдома, оскільки матір від нього відмовилась.
Його привезли додому, то матір сказала, що син-«бандера» їй не потрібен і закрила двері. Він хотів, що наші діти жили краще, ніж ми. Це і спонукало Федора на боротьбу, – розповідає його побратим Максим Мясніков.
Патріота України разом з нашим Андрієм Юркевичем поховали поруч. Він та Андрій – з числа тих п’яти розстріляних бійців добровольчого батальйону, яких вдалось опізнати. Решта загиблих тоді досі не впізнані.

Джерело: Погляд НП

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності