Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Майстри мотокросу – на старт

motokrossЗа підтримки Івано-Франківської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ 9 листопада 2013 року на мототрасі міста Тисмениці пройде Традиційний відкритий турнір з мотокросу на Кубок ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

У змаганнях приймуть участь одні з найсильніших гонщиків України, серед яких багаторазові чемпіони України, майстри спорту, чемпіони та призери міжнародних змагань – Володимир Завадецький, Андрій Маханьков, Володимир Андрієць, Олег Скрипников, Андрій Малаєв, а також багато молодих спортсменів, які вже завоювали титули чемпіонів Європи в своїх класах, і готові стати гідною заміною своїм старшим колегам.
На днях відбулось засідання Оргкомітету з проведення мотокросу. В ході засідання були встановлені пріоритети та визначені напрямки, які потребують особливої уваги при організації такого видовищного дійства. «Змагання мають пройти на належному рівні! – відзначив голова Оргкомітету Владислав Ливинець, – Кожен з нас усвідомлює, яке значення мають заходи такого масштабу, тому необхідно взятися кожному за свій напрям роботи і зробити все можливе, аби змагання пройшли на достойному рівні».
Нині, відзначили організатори, тривають роботи із облаштування траси змагань. Вже виділено необхідну техніку та паливно-мастильні матеріали, а наступного тижня розпочнеться підбір персоналу з обслуговування учасників та глядачів змагань. Безпекою глядачів та спортсменів опікуватимуться служба охорони траси та міліція.
Також було запропоновано визначити та обрати Почесний оргкомітет змагань для участі в офіційній церемонії відкриття та церемонії нагородження переможців.
Ініціатор проведення турніру, голова Івано-Франківської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Василь Чуднов зазначив, що з нетерпінням очікує такої видовищної події: «Я запрошую всіх – друзів та уболівальників, і всіх тих, кому подобається мотокрос – прийти і побачити цю подію. Там ви зможете відчути магію мотокросу, адреналін і дух змагань. Сподіваюся, що це будуть хороші вихідні дні і що гонки пройдуть без ушкоджень для спортсменів. Впевнений, що цікаво буде всім!» – відмітив він.
«Тож чекаємо всіх 9 листопада на мототрасі в місті Тисмениці, на найвизначнішій спортивно-масовій події осені на Прикарпатті! Ми гарантуємо вам супер-видовище, організацію високого класу та незабутні враження!», – наголосив В. М. Чуднов.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності