Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Медведчук відкрив у Мукачеві свою депутатську приймальню

Сьогодні, 12 лютого, у самому центрі Мукачева офіційно відкрито приймальню народного депутата України, голови Політради партії «Опозиційна платформа ‒ За життя» Віктора Медведчука.
Слід зауважити, що приймальня лідера Політради партії «Опозиційна платформа ‒ За життя» (ОПЗЖ) Віктора Медведчука запрацювала в Мукачеві ще місяць тому. Втім, офіційне відкриття відбулося сьогодні.IMG_0984-800x600

Роботу приймальні присутнім громадянам та журналістам презентував очільник Закарпатського осередку політсили “ОПЗЖ” Іван Чубирко.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕЗакарпатсько-Львівські розбірки, – усі фото та відео подій у Мукачеві та на “Нижніх Воротах”

За його словами, до приймальні можуть звертатися всі, хто потребує підтримки, як у розв’язанні різного роду проблемних питань, так і з власними ініціативами.
В приймальні, каже, вислухають кожного, а також зроблять усе можливе, для вирішення питань, із якими приходитимуть сюди краяни.IMG_0926

Вже місяць як функціонує приймальня народного депутата України Віктора Володимировича Медведчука у Мукачеві. Знаходиться вона за адресою площа Духновича 15. Сьогодні ми презентуємо її офіційно. Якщо є якісь питання у громадян, наболілі проблеми, чи то ініціативи – звертайтеся. Тут на постійній основі працює помічник народного депутата Віктора Володимировича, Вас обов’язково приймуть та допоможуть у розв’язанні Ваших питань, а звернення безсумнівно дійдуть до народного депутата“, – наголосив Іван Чубирко.IMG_0928

До слова, за місяць роботи, з часу відкриття, приймальня не пустує. Чи не щодня сюди з різних питань звертаються мукачівці і не тільки.
По допомогу до народного депутата вже звернулися і медики Іршавщини. Як повідомляв “Перший” раніше, своє звернення до політика іршавчани передали очільнику Закарпатського осередку ОПЗЖ, депутату обласної ради Івану Чубирко.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності