Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Медичний туризм на Львівщині потребує будівництва парків розваг

Ідеться про проєкт розвитку медичного туризму, що зможе приваблювати іноземців.

На Львівщині працюють над проєктом розвитку медичного туризму, що передбачає будівництво розважальної інфраструктури у курортних містах. Про це  розповів керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис.news-1363-news4954view116368-3459-kb

«При всій повазі до історичного минулого Трускавця, Моршина, Східниці але зараз ніхто не поїде просто пити мінеральну воду. Це приємний бонус, що не мають інші території», – каже Роман Матис і додає, що проєкт пов’язаний із приватним сектором, але наразі не всі учасники ринку знають про нього.

Він зазначає, що Трускавцю, Східниці і Моршину катастрофічно бракує розваг, тому проєкт передбачає будівництво парків розваг, під що вже, за словами Романа Матиса, виділили велику земельну ділянку.

«Це може бути спа курорт, медичний курорт. Проєкт розрахований на роки. Будуть нові готелі, сервіси, локації. Ми ж не скажемо іноземному туристу приїжджати на 21 день пити воду і дивитись на дельфінів. Тоді людина помре здоровою, але від нудьги», – говорить Роман Матис.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окрім того, каже чиновник, проєкт має об’єднати Трускавець, Східницю і Моршин, між якими невеликі відстані і які мають не конкурувати, а розвиватись разом.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності