Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Медики проти дітей?

Через неналежну роботу медиків Галицької ЦРЛ із 66 дітей-інвалідів району на санаторно-курортне лікування в поточному році направлено тільки 4 дитини.

Встановлено, що медичні працівники не інформували батьків дітей пільгових категорій про можливість санаторно-курортного лікування. Крім того, зафіксовано випадки неналежного оформлення відмов від путівки на санаторно-курортне лікування дітей за відсутності заяв батьків. При цьому, медики відповідних актів не складали.

До того ж, лікарсько-консультативною комісією Галицької ЦРЛ медичні висновки щодо встановлення дітям інвалідності подавалися до управління соціального захисту населення з порушенням встановлених термінів. Через це діти-інваліди несвоєчасно отримували соціальні виплати.
За результатами перевірки, прокуратурою Галицького району внесено подання головному лікарю Галицької ЦРЛ з вимогою усунути виявлені порушення та притягнути до дисциплінарної відповідальності вин

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності