Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Мер Бахмута відхрестився від партії Кернеса-Труханова

Міський голова Бахмута Олексій Рева заперечив, що він вступив у партію “Довіряй ділам”, яка йтиме на вибори у Верховну Раду. Він пояснив, що його запросив як гостя голова партії та мер Харкова Геннадій Кернес.

Про це журналістам Вільного радіо розповів мер Бахмута Олексій Рева.Oleksij-Reva-1024x550

Хто сказав, що я став членом партії? Я приїхав за проханням мера. Приїхав у капцях, джинсах та футболці”, —  зазначив голова Бахмутської міської ради Олексій Рева.

Він зазначив, що його запросив приїхати мер Харкова Геннадій Кернес. Він також додав, що у велику політику не збирається та продовжує очолювати Бахмут.

Нагадаємо, 2 червня у Харкові відбувся з’їзд партії “Довіряй ділам”, яку створили мер Харкова Геннадій Кернес та мер Одеси Геннадій Труханов. На сцені разом з очільниками партії були й мери різних українських міст. Серед них був міський голова Бахмута Олексій Рева та мер Покровська Руслан Требушкін. Олексій Рева зі своєю промовою не виступав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності