Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Мережа Епіцентр не зачиняється на карантин і щомісяця перечислятиме 50 млн. грн на медпотреби

Мережа Епіцентр заявила про намір спрямовувати 1% від товарообігу на закупівлю медичного обладнання та засобів захисту.

Відповідну заяву оприлюднила прес-служба компанії. «Працюючи у штатному режимі, ми розраховуємо щомісяця направляти на допомогу країні 40-50 млн грн для закупівлі медичного обладнання, масок, дезінфікуючих засобів та засобів захисту», – йдеться в повідомленні рітейлера.86769659757575772

Окрім цього, в компанії повідомили про плани передати 100 апаратів штучної вентиляції легень лікарням Києва, Київської області та всіх обласних центрів і великих міст України.

«Забезпечити медиків життєво необхідним обладнанням, засобами захисту та товарами першої необхідності – на сьогодні наше головне завдання. Закликаємо всі продуктові, господарські та аптечні мережі не бути байдужими та підтримати ці ініціативи», – зазначив генеральний директор Епіцентр К Петро Михайлишин.

У прес-службі мережі нагадують, що згідно із заявою президента щодо необхідності безперебійної роботи аптек, АЗС, продуктових магазинів та магазинів побутових товарів, Епіцентр продовжує виконувати соціальну місію та працювати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Епіцентр забезпечує в своїх магазинах наявність та продаж захисних масок, антисептиків, побутових засобів дезінфекції, спиртовмісних засобів та базових харчових продуктів. Вводимо суворі європейські стандарти санітарно-гігієнічного контролю для безпеки покупців. Ми працюємо за практикою європейських країн, де побутово-господарські магазини забезпечують населення товарами першої необхідності! Водночас регулюємо кількість відвідувачів згідно з встановленими обмеженнями», – запевняють в компанії.

В мережі також зазначають, що в торговельних об’єктах Епіцентр працюють аптеки, а у відділах магазинів зібрані захисні та дезінфікуючі засоби, медичні прилади, засоби кварцювання, засоби знезараження повітря, товари особистої гігієни, побутова хімія та базові харчові продукти: борошно, олія, вода, напої, фрукти, дитяче харчування та товари для дітей. При цьому рітейлер нарощує постачання цих груп товарів, щоб уникнути дефіциту та паніки.

Також компанія підсилила онлайн-напрямок, щоб забезпечити всі онлайн-замовлення з інтернет-магазину Еpicentrk.ua. Працівники служби доставки забезпечені засобами захисту, а двічі на день проводиться контроль їх стану здоров’я. При цьому товар, який купується на сайті доставляється з розподільчих центрів, де його контакт з людьми мінімальний. Щодня працівники розподільчих центів видачі товарів проходять жорсткий санітарний контроль, кожні три години дезінфікуються всі приміщення. Доставка товарів, замовлених онлайн на центри видачі замовлень в магазинах компанії безкоштовна.

До того ж, Епіцентр запровадив нову послугу, і тепер із закладів громадського харчування рітейлера можна онлайн замовити доставку їжі додому.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щодо протиепідемічних дій в самих ТЦ, у компанії відзначають, що кожні три години в магазинах проводиться вологе прибирання спецзасобами. Здійснюється додаткова санітарна обробка обладнання, з яким контактують покупці. Встановлені засоби для дезінфекції рук у торгових відділах, прикасових зонах, приміщеннях для персоналу та санвузлах.

Повністю перевірені вентиляційні системи та проведена заміна фільтрів. На касах встановлені обмежувальні елементи задля уникнення скупчення людей. Щоночі проводиться кварцування приміщень, де в робочі часи перебуває велика кількість людей.

На вході в магазин проводиться температурний контроль відвідувачів, а персонал забезпечується засобами захисту. Також компанія зберегла всі соціальні гарантії для працівників.

Довідка. Епіцентр К — лідер на українському ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва та ремонту з повністю вітчизняними інвестиціями, який налічує 58 діючих торговельних центрів у різних регіонах України, починаючи від столиці, закінчуючи райцентрами. В торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких перевищує 1,5 млн кв. м, представлено більше 550 000 найменувань товарів від більш ніж 5500 постачальників. За результатами 2018 року загальний товарообіг групи компаній Епіцентр порівняно з 2017-м збільшився на 23,4% або на 8,7 млрд грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності