Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Меркель: ЄС перекриє реверс газу в Україну, якщо…

Канцлер Німеччина заявила, що ЄС готовий припинити реверс газу в Україну.

Євросоюз припинить реверсні поставки газу в Україну, якщо Київ найближчим часом не домовиться з Росією про відновлення поставок від «Газпрому», заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, повідомляє Мінпром з посиланням на Bloomberg.

Вона висловила побоювання, що якщо Україна не підпише з Росією угоду про постачання газу в умовах зими, то опиниться під загрозою зриву транзит необхідних обсягів газу в Європу. В цьому випадку країни ЄС більше не зможуть здійснювати реверс, оскільки будуть самі потребувати газу, пояснила Меркель.

«Якщо Європа повинна сама страждати, бо немає договору між Росією і Україною, то Україна залишиться без реверсного потоку, бо тоді Європі, природно, потрібен весь газ самій», – сказала канцлер Німеччини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності